Ledigt jobb

Flerspråkig receptionist/värdinna sökes till Vårdcentralen Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som talar svenska och arabiska och gärna fler språk. Arbetsuppgifterna innebär arbete i reception och att vara hjälp och stöd för våra patienter. Tjänsten innebär även diverse praktiska och administrativa uppgifter på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och arabiska samt gärna engelska och fler språk. Utbildning inom vårdyrken är meriterande men inget krav.

Som person har du ett professionellt och personligt förhållningsätt och ett gott bemötande. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta i teamet på vårdcentralen. Du är flexibel och lätt för att lära nya omväxlande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80% eller efter överenskommelse.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde 2017-06-15 eller enligt överenskommelse. Projektanställning 6 månader med möjlighet till fortsättning om förutsättningar finns.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer NSVH 95/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61

Susanne Westberg, Vision

Telefon: 0345-18302