Ledigt jobb

Överläkare anestesiologi till Operationsavdelningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 15 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 80 000 invånare. På Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi samt barn.

Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Sjukhuset bedriver forskning och utveckling inom flera områden och har flera pågående kliniska prövningar och studier.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för överläkare i anestesiologi på operationsavdelning som bedriver verksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi och ÖNH. Inriktningen är huvudsakligen dagkirurgisk men möjlighet finns till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelningen. På operationsavdelningen finns fyra operationssalar och där arbetar cirka 30 medarbetare.

Operationsavdelningen tillhör kliniken Opererande specialiteter, Hallands sjukhus Kungsbacka. Kliniken är välbemannad och har mycket goda resultat i nationella patientenkäten samt i kvalitetsregister. Opererande specialiteter på Hallands sjukhus Kungsbacka arbetar med kontinuerliga förbättringar och har en positiv utvecklingsanda.

Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet, därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesiologi. Det förutsätts att du kan söva barn självständigt. Du har ett stort intresse av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 maj. Referensnummer HS 100/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Verksamhetschef

Telefon: 0725-26 49 78

Johan Andius, Anestesiolog

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Anders Jönsson, Läkarförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)