Ledigt jobb

Socionom sökes till BUP-mottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 26 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta utifrån ett psykosocialt perspektiv med både utredning och behandling med barn, ungdomar och deras familjer. Vi arbetar i team med mottagningens övriga professioner och en stor del av arbetet medför samverkan med vårdgrannar. Det ingår även tjänstgöring i mottagningens akutberedskap dagtid. På mottagningen arbetar vi med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatorisk för nyanställd personal.

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Halmstad har cirka 30 anställda. Mottagningens professioner är psykolog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, arbetsterapeut och sekreterare. Vi arbetar i team, där olika yrkesgrupper ingår, och vi har ofta kontakt med vårdgrannar samt skola/socialtjänst. Arbetet innebär kvalificerat utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen, gärna med psykoterapeutisk vidareutbildning. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin, familjearbete eller liknande arbete inom andra myndigheter/vårdgrannar är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi väger in förmåga både till samverkan och självständigt arbete.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 februari. Referensnummer PSH 28/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jakob Alström, Avdelningschef

Telefon: 0709-634692

Dragica Grahovac , Saco

Telefon: 073-302 15 43