Ledigt jobb

Överläkare ortopedi till Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn.
Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Sjukhuset bedriver forskning och utveckling inom flera områden och har flera pågående kliniska prövningar och studier.

Kliniken opererande specialiteter Hallands sjukhus Kungsbacka är välbemannad och har mycket goda resultat i nationella patientenkäten samt i kvalitetsregister. Kliniken arbetar med kontinuerliga förbättringar och har ett positivt utvecklingsklimat.

Arbetsbeskrivning

Planerad ortopedisk verksamhet med omväxlande mottagnings- samt operationsarbete. Operationsverksamheten innefattar, förutom basal ortopedi, avancerad artroskopisk kirurgi främst nedre extremitet.

Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet, därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Vi kan utlova arbete på en spännande och lärorik arbetsplats, med goda möjligheter till egen utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker Dig, med specialistkompetens inom ortopedi, som är specialiserad inom artroskopisk kirurgi. Du bör vara intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.
Du har förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet och helhetstänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 42/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Verksamhetschef

Telefon: 0725-264978

Anders Jönsson

Telefon: vxl 0300-56 50 00.