Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 22 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Kungsbacka är en specialistpsykiatrisk mottagning med ca 35 medarbetare som arbetar i olika team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård. I teamen ingår läkare, psykologer, psykoterapeut, socionomer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnast. Målgruppen är personer över 18 år med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetsstörning, autismspektrumtillstånd, ADHD, psykotiska tillstånd och suicidalitet.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog på Vuxenpsykiatriska mottagningen i Kungsbacka kommer du att vara del av en ambitiös psykologgrupp. Du kommer att få arbeta bl a med bedömning, behandling och utredning av patienter med specialistpsykiatrisk problematik och bidra till mottagningens utvecklingsarbete. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra diagnostiska utredningar och bedömningar såsom nybesök och psykoterapibedömning samt bedriva psykologiskt behandlingsarbete med patienter i specialistpsykiatrins målgrupp. Vi eftersträvar en bredd i behandlingsutbudet och bedriver psykoterapi på psykodynamisk-, kognitiv-, beteendeteoretisk- och interpersonell grund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, har erfarenhet av psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete inom specialistpsykiatri och som inom ramen för denna anställning vill arbeta med i första hand differentialdiagnostiska bedömningar av psykiatriska tillstånd. Erfarenhet och intresse för att bedriva psykoedukativ gruppbehandling är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person har du god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Vidare har du en god förmåga att ansvara för och driva frågor inom dina ansvarsområden samt förmåga att arbeta i team och ha ett gott samarbete med kollegor. Vi tycker också att det är viktigt att du har ett gott bemötande i patientarbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 april. Referensnummer PSH 37/18.

Övrigt

Observera att vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och därför önskar din ansökan snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jenny Jobark Wiman, Avdelningschef

Telefon: 0767-78 24 09

Elin Elmrud, Psykolog

Telefon: 0300-565541

Mikael Rönnlund, Saco

Telefon: 035-13 47 14