Ledigt jobb

Specialistsjuksköterska inom cancervård till Onkologimottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Region Halland står inför många utmaningar inom cancersjukvården och söker en specialistsjuksköterska till Onkologienheten.

Arbetsbeskrivning

Som specialistsjuksköterska ansvarar du för, planerar och genomför onkologiska behandlingar, åtgärdar samt ger råd och stöd avseende biverkning. En stor del av arbetsuppgifterna är också av psykosocial karaktär. Arbetet innefattas också av samarbete och samordning mot olika enheter inom och utom regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeutbildning. Meriterande är vidareutbildning inom onkologi och/eller erfarenhet av onkologisk vård.

Som person är du kreativ, positiv, initiativrik och handlingskraftig. God samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet bedöms vara viktiga kvalifikationer för arbetet. Vi uppskattar också att du har ett positivt arbetssätt med en utpräglad team- och servicekänsla.

Onkologimottagningen har ofta kontakt med patienten under en längre tidsperiod och då är det av stor vikt att möta patienten och dess närstående på ett nära och professionellt sätt. Du skall vara en ansvarstagande person som sätter patienten i centrum. Du är ambitiös och trivs med att jobba självständigt, tar initiativ och ansvar för att driva enheten och mottagningen framåt. Som person har du lätt för att samarbeta och är flexibel. I valet av rätt medarbetare väger personlighet och lämplighet högt!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 17-12-31 med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 10/17 .

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Überbacher, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 19 26

Åsa Svahn, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 11 41