Ledigt jobb

Leg. psykolog sökes till BUP-mottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 11 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Vårt valspråk är: ”Psykiatrin Halland – i ständig förbättring”.

Barnpsykiatrin i Halland ligger på flera sätt i framkant då det gäller bedömning och behandling av unga med psykiatriska tillstånd. Det finns pågående forskningsprojekt med kopplingar till universiteten i Lund och Göteborg. Personal ansvarar för nationella utbildningar både rörande diagnostik och behandling av olika barnpsykiatriska tillstånd. Speciellt fokus har de senaste åren legat på depression där Halland är med och ansvarar för utbildning och implementering av de nationella riktlinjerna.

BUP i Varberg är en öppenvårdsmottagning som erbjuder utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-18 år med psykiatriska tillstånd och behov av insatser på specialistnivå. Hos oss arbetar psykologer, läkare, specialpedagog, socionomer, sjuksköterskor, läkarsekreterare och arbetsterapeut i team. Vi har ett brett utbud av behandlingsmetoder. Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatorisk för nyanställd personal. Du erbjuds också kontinuerlig ärendehandledning.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär kvalificerat utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du arbetar i nära samarbete med olika professioner och har ofta kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar inom sjukvården. Stora krav ställs på självständigt arbete. I tjänsten ingår även tjänstgöring i mottagningens akutberedskap dagtid vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är tidigare arbete inom Barn och Ungdomspsykiatri samt kompetens inom utredning av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det är önskvärt med erfarenhet av kvalificerad KBT-behandling samt annan erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 maj. Referensnummer PSH 44/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att intervjuer kan komma att ske redan innan annonsens annonseringstid löpt ut.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mattias Sassersson, Avdelningschef BUP-mottagningen Varberg

Telefon: 0340-48 24 44

Maria Wedell, Psykologförbundet

Telefon: 035-13 17 63

Helena Essunger, Psykolog

Telefon: 0340-48 24 40