Ledigt jobb

Tandsköterska sökes till Folktandvården Breared-Tvååker, Varberg

Sista ansökningsdag: 16 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba som tandsköterska med sedvanliga tandsköterskeuppgifter eller/och dig som vill jobba med fokus på reception och administration.

Vi är en medelstor trivsam klinik med god sammanhållning. Tjänsten är placerad vid Folktandvården Breared. Vi har ett nära samarbete med Folktandvården Tvååker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, tidigare erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, förutsätts.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 april. Referensnummer NSVH 63/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Berndt-Göran Isberg, Verksamhetschef

Telefon: 0340-480428, 0706-288 771

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 0705-15 47 51