Ledigt jobb

Tandsköterska sökes till Folktandvården Ullared/Vessigebro

Sista ansökningsdag: 11 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Folktandvården i Ullared och Vessigebro består av två mindre kliniker i vackra omgivningar på den Halländska landsbygden. Båda klinikerna har goda bussförbindelser från närliggande städer. Kliniken i Vessigebro är den minsta kliniken och den består av två behandlingsrum. Kliniken i Ullared har fem behandlingsrum och är utrustad med panoramaröntgen. På båda orterna är vi samlokaliserade med vårdcentralen. Arbetet innefattar varierad allmäntandvård för både barn och vuxna.

Hos oss arbetar i dagsläget fyra tandläkare, en tandhygienist och sju tandsköterskor. Vi trivs på vår arbetsplats och tycker att det är roligt att få nya kollegor som kan tillföra nya idéer och på så sätt utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Som tandsköterska har du ett varierat arbete som innefattar assistans men även mera självständigt arbete i form av delegerade uppgifter såsom anestesi och avtryckstagning. Vi ser gärna att du vill arbeta med profylax och ha egna patienter. Det finns också möjlighet att ha ansvarsområden. Vi satsar på kompetensutveckling för alla yrkeskategorier och har bland annat ett nära samarbete med specialisttandvården i länet och Folktandvården i Falkenberg med bl.a. gemensamma fortbildningstillfällen.

Som tandsköterska kommer du i huvudsak att vara placerad i Ullared.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och gärna några års erfarenhet. Du trivs med att ta egna initiativ och att arbeta delegerat och i det dagliga kliniska arbetet är egenskaper som att vara förutseende och ligga steget före förmågor som vi gärna ser hos dig. Ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor är något vi ser som självklart. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 juni. Referensnummer NSVH 116/17.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att du som söker kan kallas till intervju redan innan annonsens sista ansökningsdatum.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jennifer Boräng, Klinikchef

Telefon: 0346-563 65

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 070-515 47 51