Ledigt jobb

Rekondtekniker till Hjälpmedelscentrum, Halland

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka.
Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen.

Hjälpmedelscentrum (HMC), Region Halland är regionens och kommunernas service- och specialistenhet för funktionshindrades hjälpmedel. Vi arbetar länsövergripande med såväl utbildning/information, konsultation, inköp, lagerhållning samt teknisk service av dessa hjälpmedel. HMC hyr ut eller säljer dessa produkter. Verksamheten har en egen nämnd, Hjälpmedelsnämnden, som representerar HMCs kunder.

Vi söker nu två rekondtekniker till Logistikavdelningen med placering i Halmstad. Du kommer att välkomnas av en driven och kompetent grupp med högt i tak.

Arbetsbeskrivning

Som rekonditioneringstekniker ingår du i en arbetsgrupp som har ansvar för att tillse att de hjälpmedel som kommer i retur från brukare görs i ordning för att kunna levereras ut till ny brukare. Detta utförs enligt rutin och rekonditioneringsanvisningar för att säkerställa rätt kvalitet och funktionalitet. Som medarbetare på rekondenheten påverkar du stora delar av det logistiska flödet, och kan bli involverad i upphandlingsfrågor kring sortimentet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med någon form av teknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet som reparatör, servicetekniker eller annan dokumenterad teknisk erfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med hjälpmedel och har god datavana från tidigare jobb. Kunskaper inom datorsystemet Sesam 2 är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett intresse och förmåga att ta initiativ och driva verksamhets- och metodutveckling. Du är en strukturerad och noggrann person med vana att prioritera arbetet utifrån verksamhetens behov och krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
En tillsvidareanställning och ett vikariat på minst 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer ADH 17/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Henrik Lindstedt, Avdelningschef

Telefon: 035-164 350, 0725-264 350

E-post: Henrik.Lindstedt@regionhalland.se

Torbjörn Johannesson, Kommunal

Telefon: 010-47 61 930

Ola Larsson, Saco

Telefon: 010-47 61 930

Marina Olsson , Vision

Telefon: 035-16 43 25