Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Vuxenpsykiatriska mottagningen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Falkenberg är en specialistpsykiatrisk mottagning med ca 25 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård. I teamen ingår läkare, psykologer, psykoterapeut, socionomer, sjuksköterskor, skötare och arbetsterapeut. Målgruppen är personer över 18 år med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetsstörning, autismspektrumtillstånd, ADHD, psykotiska tillstånd och suicidalitet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med samtalsbehandling, telefonrådgivning, läkemedelsuppföljning/hantering samt bedömningar. Vi arbetar framförallt på mottagning men i tjänsten ingår också hembesök. Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens och kommer att erbjudas handledning. Som sjuksköterska inom psykiatriska öppenvården i Falkenberg kommer du att arbeta i nära samarbete med andra professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård är meriterande. För tjänsten erfordras körkort B. Du är även en person med hög grad av servicekänsla och förmåga att samarbeta i team.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat till och med december 2018.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer PSH 23/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval. Vi rekommenderar därför dig att söka tjänsten så fort som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Pärlsjö, Avdelningschef

Telefon: 0346-560 87

Sabina Altnäs, Vuxenpsykiatrimottagningen i Falkenberg

Telefon: 0346-562 21