Ledigt jobb

Är just du Folktandvården Vallås nya Tandhygienist?

Sista ansökningsdag: 10 juni Ansök nu

Vill du arbeta på en klinik som har god sammanhållning och nära till skratt? Söker du en arbetsplats som kan erbjuda dig individanpassad introduktion och löpande handledning? Då är Folktandvården Vallås en arbetsplats för dig!

Som tandhygienist på Folktandvården Vallås kommer du att sitta i trivsamma lokaler med 9 behandlingsrum. Du möts även av ett gäng på 22 personer som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård. Hos oss erbjuds du också ett omväxlande arbete tillsammans med en bredd av professioner. Du kommer få en introduktion som är anpassad efter dina erfarenheter, behov och önskningar. Du får också en handledare som stöttar dig under din första tid här hos oss på Vallås.

Du får gärna läsa mer om oss och vår verksamhet på:
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/folktandvarden-vallas

Arbetsbeskrivning

Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Du kommer att få arbeta med hela din kompetens i allt som har med tandhygienistarbete att göra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, meriterande med några års erfarenhet, men inget krav. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Du har en god samarbetsförmåga, förmåga att vara flexibel i ditt arbete och bidrar till ett gott medarbetarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 juni. Referensnummer NSVH 115/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anne Hemberg Jess, Klinikchef

Telefon: 073 54 14 754

Birgitta Kollar, SRAT

Telefon: 035-13 40 57