Ledigt jobb

Specialistläkare sökes till operations- och intensivvårdskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 2 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Operations- och Intensivvårdskliniken vid Hallands sjukhus Halmstad tillhör Verksamhetsområde 3. Operations- och intensivvårdskliniken är Hallands sjukhus Halmstads näst största klinik med drygt 200 medarbetare. Vi är idag 22 fast anställda läkare varav 14 är specialister och 8 är ST-läkare. Vi har även 5 erfarna och engagerade kollegor som arbetar sporadiskt via timanställningar.

Till kliniken hör operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och uppvakningsenhet. På operationsavdelningen finns 11 välutrustade operationssalar för kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, ortopedi, urologi, öron/näsa/hals, ögon och käkkirurgi. Totalt utförs ca 9 000 operationer/år. På intensivvårdsavdelningen finns 7 platser där det bedrivs avancerad allmän intensivvård. På intensivvårdsavdelningen vårdas ca 600 patienter årligen. Uppvakningsenheten har 24 platser.

För att på bästa sätt möta framtidens utmaningar vill vi rekrytera en ny medarbetare med specialistutbildning inom anestesi och intensivvård. Vi söker därför dig som är intresserad av en framtid på operations- och intensivvårdskliniken i Halmstad. Det finns goda möjligheter till fortbildning, undervisning och forskning samt ambition att tillmötesgå önskningar gällande tjänstens utformning.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på operations- och intensivvårdskliniken.

Arbetstider: Dagtid samt jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistutbildning inom anestesi och intensivvård . Du har goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 april. Referensnummer HS 37/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anders Torstensson, Verksamhetschef

Telefon: 035-14 77 21, 0704-823 782

Vid frågor angående facklig företrädare kontakta PA-konsult Marie Björklund

Telefon: 070-81 09 873