Ledigt jobb

Specialpedagog till BUP-mottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Halmstad har cirka 30 anställda. Våra olika professioner är psykolog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, arbetsterapeut och sekreterare. Vi arbetar i team, där olika yrkesgrupper ingår, och vi har ofta kontakt med vårdgrannar samt även skola/socialtjänst.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team. Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Arbetet som specialpedagog hos oss innebär till stor del att göra pedagogiska bedömningar som ett led i den tvärprofessionella neuropsykiatriska bedömningen. I specialpedagogens arbetsuppgifter ingår också att samverka tillsammans med skolans verksamheter kring våra barn och ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, gärna med erfarenhet av barn med neuropsykiatriska diagnoser. Vi ser det också som meriterade om du har erfarenhet av att hålla i familjegrupper eller tidigare arbetat med skolobservationer. God datorvana är ett krav.

Du som söker har mycket god samarbetsförmåga och samverkar väl med andra yrkeskategorier, såväl kollegor som vårdgrannar och andra samarbetspartners. Du är en god kommunikatör och och känner dig trygg i rollen att tala inför grupper.Utöver detta är det viktigt att du även kan arbeta självständigt och strukturera och driva ditt arbeta framåt själv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet..

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer PSH 66/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Linda Norelius, Tf Avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 40

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 035 - 13 48 00