Ledigt jobb

VC Oskarström söker en medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 19 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Oskarström är en trivsam vårdcentral med ca 5200 listade patienter. Verksamheten är förlagd i nyrenoverade lokaler en bit utanför Halmstad. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är ett gott glatt gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalbeskrivning. Du kommer även att utföra administrativa arbetsuppgifter kopplade till mottagningsarbetet samt bemanna reception och kassa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är van datoranvändare och har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Erfarenhet av journalsystemet VAS är meriterande.

Vi värdesätter att du är initiativrik och flexibel, har lätt för att samarbeta och har en utpräglad servicekänsla. Du vill vara en viktig del av teamet på mottagningen, där de olika arbetsgrupperna arbetar närma varandra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift. Kunskaper i engelska och andra språk är önskvärt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 februari. Referensnummer NSVH 24/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och därför önskar din ansökan snarast.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Ek, Vårdcentralschef Oskarström

Telefon: 0731-43 20 98

Charlotta Kander, Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-14 62 02

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 070-515 47 51