Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Veddige-Bua

Sista ansökningsdag: 22 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Folktandvården Veddige/Bua ligger på västkusten nära naturen några mil norr om Varberg och består av två mindre kliniker, en i Veddige och en i Bua. Personalen består av 11 respektive 7 medarbetare med hög samlad kompetens och erfarenhet. Vi arbetar för hög kvalitet och god ekonomi samtidigt som vi har det trevligt på jobbet.

Arbetsbeskrivning

Folktandvården Veddige/Bua söker efter en ny kollega med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning samt goda möjligheter till utbildning. Vi har också ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, gärna med några års erfarenhet. Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 i såväl tal som skrift. Vi har datoriserat journalsystem (VAS) och digital röntgen varför erfarenhet och allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Vi ser också att du är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad. God odontologisk kvalitet och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 januari. Referensnummer NSVH 230/17.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 180122.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Niclas Fagerberg, Klinikchef

Telefon: 0340-66 27 60

Stefan Nordström, STF

Telefon: 0340-48 23 00