Ledigt jobb

Steriltekniker/Tandsköterska/Undersköterska sökes till Specialisttandvården

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nuRegion Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

På vår steriltekniska enhet arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment såsom rengöring, desinfektion, sterilisering och leverans av höggradigt rent och sterilt gods till både mottagning och operationsenhet. Verksamhetsanpassad planering och kvalitetskontroller är viktiga delar i arbetet.
Utöver basuppgifterna förekommer även andra åtaganden som t ex lagerhållning och beställning. Vi har en roterande arbetsfördelning för att skapa omväxling, ökad kunskap och god ergonomi.

Steriltekniska enheten ingår som en viktig del i hela specialisttandvården med daglig kontakt och samarbete med våra tandvårdsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker eller tandsköterska/undersköterska med erfarenhet av arbete inom steriltekniskt område. Du har en hög vårdhygienisk medvetenhet och det är en fördel om du även är tekniskt intresserad. Vi ser det som självklart att du genom ditt intresse för vårdhygien bidrar i det ständigt pågående förbättringsarbetet.

Egenskaper som vi efterfrågar är noggrannhet, god samarbetsförmåga, flexibilitet samt en serviceinriktad attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer HS 44/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inger Jönsson , Avdelningschef

Telefon: 035-134082

Maria Johansson , PA-konsult

Telefon: 053-131175

Ulla Schurmann, Kommunal

Telefon: 035-134016

Ann-Kristin Skoglund , Vision

Telefon: 035-134057