Ledigt jobb

Leg. arbetsterapeut sökes till Vårdcentralen Håsten

Sista ansökningsdag: 29 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut i primärvården arbetar du med aktivitetsbedömning, hjälpmedelsutprovning, stresshantering, bostadsanpassning samt behandling av handskador. Vi träffar våra patienter såväl på mottagning, i hemmiljö samt i grupp. Du och dina kollegor arbetar i team med att lägga upp en behandlingsplan med en tydlig målsättning för individen. Inom verksamheten finns olika specialiteter som artrosskola, vardagsrevidering, sömnskola, rehabteam etc.

Vårdcentralen Håsten har ca 8 700 listade patienter och är en välfungerande vårdcentral med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, lab., sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator, BVC och specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete samt ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom primärvården.

Du är en flexibel person med säkerhet och självständighet i din yrkesroll. Du bör ha en god förmåga att organisera och prioritera. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och ser teamarbete som en givande arbetsform. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B-körkort erfordras då resor förekommer i arbetet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat 3 månader.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 januari. Referensnummer NSVH 11/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Walmerud, Vårdcentralschef, Vc Håsten

Telefon: 0709-46 84 67

Inger Johansson, FSA

Telefon: 035-13 46 80