Ledigt jobb

Undersköterskor semestervikariat 2017, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus Halmstad söker nu undersköterskor för semestervikariat – är du en av våra nya medarbetare sommaren 2017?

Arbetsbeskrivning

Arbete som undersköterska med sedvanliga undersköterskeuppgifter vid sjukhusets olika kliniker. I arbetet ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnadsarbete och provtagning. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet, alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning. Vi har även behov av dig som önskar arbeta som timanställd.

Som nyutexaminerad med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet skall du ha läst någon av följande kurser eller motsvarande:
• Akutsjukvård/sjukvård, 200 poäng
• Medicin 2, 100 poäng är önskvärt

Vi ser gärna att du har diplom från Vård- och omsorgscollege.

För dig som är sjuksköterska eller läkare under utbildning är det önskvärt att du har slutfört:
• 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen
• 6 terminer på läkarutbildningen

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats via bemanningsenheten.
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS 84/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Ansök snarast då tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden dock senast 2017-04-30. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Har du frågor? Hör gärna av dig till oss på personalavdelningen!

Telefon: 035-13 11 44

E-post: personalavdelningen.hsh@regionhalland.se