Ledigt jobb

Dietist sökes till Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus i Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av nutritionsbehandling, utredning och ordination för närsjukvården men kan också komma att inriktas mot specialistsjukvårdens patienter samt konsultativt stöd till specialistsjukvårdens personal. Utbildning av personal förekommer. Samarbete med klinikernas personal samt utvecklingsarbete är viktiga delar i arbetet. Vi erbjuder ett intressant och varierande arbete med stora möjligheter att påverka och utveckla sitt arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med några års erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel, strukturerad och självgående. Du skall ha erfarenhet av att arbeta med digitala journaler och dokumentation. God förmåga till kommunikation med både patienter och personal är också en viktig del i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dietistverksamheten befinner sig i ett utvecklingsarbete i syfte att kunna ge patienter inom Halland lika vård samt hög kvalitet på den vård som ges. För dig som vill arbeta med oss innebär det att tycka om att arbeta med förbättringsarbete. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Omfattningens grad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 180901 enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer HS 51/18.

Övrigt

Välkommen med din ansökan som du lämnar via vår hemsida www.regionhalland.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Magdalena Laffrenzen, Sektionsansvarig för dietister

Telefon: 0340-481128

Milene Svanå , Naturvetarna

Telefon: 035- 13 13 38