Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Vessigebro

Sista ansökningsdag: 6 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Vessigebro består av läkar- och distriktssköterskemottagning, lab, BVC, specialistmottagningar för Astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt samt vikt och rökavvänjning.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss på Vårdcentralen Vessigebro arbetar du med journalskrivning, reception, IT-ansvar, schemaläggning och administrativt stöd till personalen på vårdcentralen. Du arbetar självständigt och har stort eget ansvar.

Vi är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kolleger som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig är utbildad medicinsk sekreterare. Som person är du flexibel, ser möjligheter och vill vara aktiv i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 90%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 maj. Referensnummer NSVH 83/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pia Fredriksson, Verksamhetschef

Mobil: 0768-08 72 19

Eva Ringdahl, Vision

Telefon: 0346-563 73