Ledigt jobb

Vårdplatskoordinator till Bemanningsenheten, Varberg

Sista ansökningsdag: 4 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

I Bemanningsenheten i Varberg ingår Vårdplatskoordinatorn, en vårdresurs med vårdpersonal, en vakansexpedition som sköter det administrativa, chefstödet, timanställd vårdpersonal.

Vi söker nu en ny Vårdplatskoordinator till vårt team, det är ett roligt och utvecklande arbete där du arbetar med sjukhusets gemensamma patientflöden tillsammans med berörda kliniker. Du kommer att ingå i ett mindre team av vårdplatskoordinatorer som arbetar nära varandra. Uppdrag som vårdplatskoordinator ger dig kunskap kring vår organisation och du får möjlighet att prova din förmåga att leda i nära samarbete med läkare och vårdavdelningarnas samordnare. Vårdplatskoordinatorsfunktionen bemannas måndag - torsdag 07:30-21:30, söndagar 11-20 samt vissa röda dagar.

Arbetsbeskrivning

Merparten av alla patientinläggningar går via Vårdplatskoordinatorn och uppdraget går ut på att få rätt patient till rätt avdelning utifrån diagnos och specialitet. I Vårdplatskoordinatorns uppgift ingår också att kunna överblicka den totala vårdplatssituationen samt bidra till lämpliga lösningar kring eventuella flyttar inom Hallands sjukhus. Vårdplatskoordinatorn deltar även på sjukhusets gemensamma vårdplatsmöte för beslut kring vårdplatser samt har ett nära samarbete med vårdplatskoordinatorerna på sjukhuset i Halmstad.

Arbetet som Vårdplatskoordinator är ett självständigt och utvecklande arbete med fokus på helheten. Rollen innebär ett ständigt samarbete mellan många yrkeskategorier på sjukhuset samt god förmåga till logistiskt tänkande, där du som Vårdplatskoordinatorn är en ”spindel i nätet” med ett stort eget ansvar.

Tjänsten är ett uppdrag som Vårdplatskoordinator på 50 %. Detta kan kombineras med sjuksköterskearbete inom Bemanningsenheten eller med sjuksköterskearbete på annan tjänst om så önskas. Du anställs på en grundanställning som sjuksköterska. Lönetillägg tillämpas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, men framförallt söker vi dig som är trygg i din yrkesroll och är handlingskraftig. För att lyckas väl med uppdraget ser vi att du har en god pedagogisk förmåga och kan hålla många bollar i luften som sedan ska plockas ihop till fungerande lösningar med befintliga vårdplatser.

Arbetet som vårdplatskoordinator kräver ett stort kontaktnät och har stundtals ett högt tempo varför detta bör kännas tilltalande för dig som söker. Du får förståelse och kunskap för hela systemet vad gäller vårdplatser och vårdens flöden samt ges möjlighet att skapa relationer och kontakter med de enheter som du behöver i ditt uppdrag som vårdplatskoordinator.

Så om du är en person som vill du ha ett omväxlande, utvecklande, utmanande och inspirerande arbete så är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 50% som Vårdplatskoordinator och mer i kombination med sedvanlig sjukskötersketjänst
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 februari. Referensnummer HS 7/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Skoglund, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 14 48

Ann-Sofi Stjernström, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 68