Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Onsala, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väl etablerad vårdcentral som har hand om ca 12 300 patienter. Vi arbetar med patienten i centrum och tycker att kvalitet är viktigt och värnar också om en god arbetsmiljö då vi anser att dessa två går hand i hand. I mätningar kan vi påvisa goda resultat inom både kvalitet och arbetsmiljö. Vi har läkarmottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för astma, diabetes och rökavvänjning, psykolog, kurator, rehabsamordnare, sjukgymnastik, arbetsterapi samt tillgång till stress och sömnmottagning och neurorehab. Inom samma byggnad finns även apotek och tandvård. Vi har ansvar för särskilda boenden. Vårdcentralen ligger en liten bit utanför centralorten Kungsbacka och det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Vårdcentralen i Onsala har du sedvanliga arbetsuppgifter på en läkarmottagning såsom telefonrådgivning och mottagningsarbete etc. Hos oss finner du ett gott och trivsamt gäng och en arbetsplats med stundom högt tempo men gott samarbete som gör att arbetet flyter på.

Låter det som något för dig? Då kanske just du är vår nya kollega på läkarmottagningen!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat med resevaccination. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Som person vill vi att du är serviceinriktad och vi lägger stor vikt vid god kommunikativ förmåga, initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!
Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Heltid/deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer NSVH 38/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Stina Martinsson, Vårdcentralschef

Telefon: 0738-501843

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 92 53