Ledigt jobb

Tandhygienist sökes till Folktandvården Västra Vall, Varberg

Sista ansökningsdag: 2 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Det är många som vill bli kunder på vår klinik och vår vision är att kunna erbjuda vård med bred kompetens. Därför söker vi nu en tandhygienist. Du kommer att få arbeta med hela din kompetens i allt som har med tandhygienistarbete att göra och arbetsuppgifterna består till lika delar av barn och vuxentandvård med stor satsning på Frisktandvård. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på nära samarbete oss kollegor emellan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande tandvård för barn och vuxna. Några års erfarenhet av yrket är meriterande men inte nödvändigt. Förutom god odontologisk kompetens förväntar vi oss engagemang, god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande. Därtill lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 juni. Referensnummer NSVH 102/17.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Ashton, Klinikchef

Telefon: 0340-48 23 00

Kicki Taflin, SRAT

Telefon: 0340-48 04 28