Ledigt jobb

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Vårdcentralen Slöinge

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi på vårdcentralen Slöinge söker nu en distriktsläkare, då en av våra två doktorer valt att gå vidare till nya utmaningar. Slöinge är en levande landsbygd med engagerade och kreativa invånare och ligger på västkusten, utmed motorvägen mellan Halmstad och Falkenberg. Vill du arbeta på en mindre vårdcentral - då tror vi att denna kan vara rätt för dig!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på vårdcentral.

Det är viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och med ett gott samarbete mellan professionerna.

Vårdcentralen Slöinge är en liten trivsam vårdcentral med gott renommé som under 2016 i den nationella patientenkäten har blivit framröstad till 3:e bästa offentliga vårdcentral i Sverige. Vi har ca 2 700 personer listade hos oss.
Vi som arbetar här är ett gott arbetslag, sammanlagt åtta medarbetare, Vi har en mycket god stämning i hela personalgruppen vilket främjas av ett nära samarbete med alla personalkategorier.

Är du en person med god initiativ- och samarbetsförmåga tror vi att du skulle trivas hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med några års erfarenhet. Har du intresse för/erfarenhet av att driva utvecklingsarbete så ser vi det som en merit.

Vi ser gärna att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att tillgodose våra patienters behov och hålla hög medicinsk kvalitet. Det är önskvärt om du har erfarenhet av eller intresse för handledning av morgondagens läkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer NSVH 71/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inga-Lill Göransson, Vårdcentralschef

Telefon: 0729-74 43 74

Katarina Samskog, Verksamhetschef

Telefon: 0705-95 57 33

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 10 00 vx