Ledigt jobb

Röntgensjuksköterskor till semestervikariat, Röntgenkliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede som inom några år kommer att ha en förnyad och modern maskinpark. Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

På avdelningen i Varberg finns två Magnetkameror varav en 3T som installerades i augusti 2014, två CT-lab, två genomlysningslab samt tre skelettlab. Vi har också mammografi och ultraljud samt en helkroppsmätare.

Röntgenkliniken kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet och organisationsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer ADH 75/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Skicka gärna in ansökan i god tid då tillsättning sker löpande, dock senast 2017-03-31.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Petersson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 12 98, 070-358 12 98

Ida Christiansson, PA-konsult

Telefon: 035-13 10 97

Lena Cederholm, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 00