Ledigt jobb

Undersköterska med intresse för vidareutbildning inom allergisjukdomar

Sista ansökningsdag: 19 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Nu söker vi en undersköterska med intresse för vidareutbildning inom allergisjukdomar till Medicinmottagningen i Varberg.

Arbetsbeskrivning

I allergiteamet med läkare, sjuksköterska, sekreterare och undersköterska jobbar vi i ett nära samarbete runt patienten. Som undersköterska hjälper man inför läkarbesök till med bokningar, provhantering, övervakar nya remisser och konsulter och omfattande kringarbete. Som undersköterska i allergiteamet har du en viktig roll under patientbesöket där du självständigt utför spirometrier med reversibilitetstest, aridolprovokationer, metakolintester, NO-mätningar, bevakar patienter under allergivaccinationer och läkemedelsprovokation.

På medicinmottagningen jobbar du både i allergiteamet och som undersköterska på hela mottagningen. I arbetsuppgifterna på medicinmottagningen ingår bl.a. att förbereda patienten inför läkarbesök med EKG och provtagning. Utöver detta även beställa förråd, städning av vissa utrymmen, ta hand om tvätt etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, med flera års arbetslivserfarenhet. Som person måste du vara intresserad av att lära dig nytt och lätt kunna agera i akuta situationer.

Personliga egenskaper vi värdesätter högt är god samarbetsförmåga, stresstålighet och god struktur. Vi förväntar oss att du kan hantera ett snabbt patientflöde, är självgående och tar ett stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kan inte ha husdjur, använda parfym eller vara rökare eftersom du kommer att jobba på en allergimottagning. Vi erbjuder dig fortlöpande kompetensutveckling och intressanta arbetsuppgifter i ett trevligt team.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75% med möjlighet till utökning i framtiden.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde omgående enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 mars. Referensnummer HS 48/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Hermans, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 06

Birgitta Johansson, Allergisjuksköterska

Telefon: 0340-48 15 25

Agneta Thulin, Kommunal

Telefon: 0340-48 11 40