Ledigt jobb

Undersköterska semestervik. till Röntgenkliniken, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Röntgen Halland har utöver konventionell röntgen även mammografi och nuklearmedicinska enheter. Vi har nyligen bildat en länsövergripande klinik med utbudspunkter i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Hyltebruk. Totalt arbetar drygt 200 personer inom kliniken.

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta hos oss under sommaren 2017.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Administrativa uppgifter såsom tidsbokning kan förekomma.

Vi är en regionsövergripande klinik som är på väg att bli en modern klinik med ny maskinpark och gemensamt journalsystem. Vi har sedan ett par år tillbaka även infört röststyrd diktering.

Arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som samarbetsförmåga, stresstålighet, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt organisationsförmåga.

Du har goda kunskaper i svenska samt goda datorkunskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer ADH 81/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Zlatica Angelova Radovanov, Avdelningschef, Kungsbacka

Telefon: 0300-56 54 28, 0733-61 13 72

Ida Christiansson, PA-konsult

Telefon: 035-13 10 97

För information om fackliga företrädare kontakta Ida Christiansson.