Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till BUP-mottagningen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 22 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn- och ungdomspsykiatrins uppdrag är att erbjuda utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-17 år med psykisk ohälsa och behov av insatser på specialistnivå. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån psykiatrisk diagnostik och låter psykosociala, psykologiska och farmakologiska behandlingsinsatser komplettera varandra.

BUP-mottagningen i Falkenberg är centralt belägen och har i första hand Falkenbergs kommun som upptagningsområde. På mottagningen arbetar ca 14 medarbetare: medicinska sekreterare, läkare, specialpedagog, arbetsterapeut, sjuksköterskor, socionomer och psykologer. Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatoriskt för nyanställd personal. Vi söker nu en ny medarbetare för att utöka arbetsgruppen.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, sköta bokningar samt andra administrativa uppgifter såsom intyg, scanning och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna receptionen med mottagande av samtal per telefon samt att välkomna och registrera patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare och goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi . Du är en van datoranvändare, gärna med erfarenhet av arbete i dokumentationssystemet VAS och av TeleQ. Som medicinsk sekreterare hos oss är din administrativa noggrannhet avgörande för att det löpande mottagningsarbetet ska fungera bra.

Du visar ett gott bemötande och hög serviceanda både i medarbetarskap och i kontakt med våra patienter. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Därtill fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat ett år med möjlighet till förlängning.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 juli. Referensnummer PSH 75/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mariette Grattbeck, Avdelningschef

Telefon: 0346-56 125

Susanne Andersson, Vision

Telefon: 0340-48 23 70