Ledigt jobb

Sjuksköterska natt sökes till Medicinkliniken, avd. 4A, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Avdelning 4A är en avdelning med inriktning mot endokrinologi, gastroenterologi och nefrologi. Här finns 18 vårdplatser. Vi arbetar i gruppvård, har en 3:e sjuksköterska dagtid samt en samordnare. Det finns ett vårdnärateam (VNS) som sköter omvårdnaden av avdelningen, vilket innebär att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på - patienterna. Avdelningen har påbörjat ett aktivt framtidsarbete där du kommer att vara delaktig med dina erfarenheter och idéer och tillsammans utarbetar vi en tydlig arbetsbeskrivning för varje yrkeskategori.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av nattjänstgöring på en akut intern medicinsk avdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. På natten arbetar man i ett team bestående av två sjuksköterskor och en undersköterska.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Läs mer om basåret nedan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi söker en nyfiken medarbetare med god förmåga att kunna leda och engagera andra i din närhet. Vi arbetar i team och du behöver därför ha en god förmåga att samarbeta, kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 19/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Linda Bengtsson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 17 51

Vårdförbundets expedition

Telefon: 0340-48 11 41