Ledigt jobb

Specialistutbildade sjuksköterskor, semestervik, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Vi söker barnmorskor och specialistutbildade sjuksköterskor inom operationssjukvård, anestesisjukvård och intensivvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation/intensivvård, anestesi samt barnmorskor. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi erbjuder även arbete till dig som är nyutbildad. Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Som sjuksköterska hos oss är du dessutom engagerad, tar initiativ och verkar för en modern sjukvård. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor:
Vi erbjuder tjänstgöring på operations- och intensivvårdskliniken samt kvinnokliniken. Det finns möjlighet till tillsvidare- och tidsbegränsade anställningar, arbete dag, natt och rotation samt att välja sysselsättningsgrad.

Ansökan:
Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. När du har registrerat din ansökan tar vi kontakt med dig!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 303/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Har du frågor? Hör gärna av dig till oss på personalavdelningen!

Telefon: 0340-48 11 83

E-post: personalavdelning.hsv@regionhalland.se