Ledigt jobb

IT-tekniker inom tjänsterna klient och utskrift sökes till Regionservice

Sista ansökningsdag: 21 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en IT-tekniker som har goda kunskaper inom de senaste versionerna av MS OS, gärna också med kunskap om VMware VDI lösning. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp och uppdraget kan sträcka sig över hela Region Halland geografiskt.

Avdelningens vanligaste arbetsuppgifter består av att ge IT-support inom tjänsterna klient och utskrift. I arbetet ingår även dokumentation och 2:nd line support till vår Servicedesk samt deltagande som resurs i olika projekt och uppdrag. Region Hallands standardklient är baserad på Windows 7, men en övergång till Windows 10 är uppstartad och pågår under 2018 i projektform, även plattform för mobilitet baserad på IOS samt en VDI miljö baserad på VMware Horizon view ingår i klientutbudet i dagsläget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har läst branschspecifika kurser inom klientområdet baserat på PC, där ITIL certifiering är meriterande.
• Har vana av att självständigt kunna söka lösningar på datorrelaterade problem samt felsökning av operativsystem och för klienten stödjande system och funktioner.
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift.
• Har B-körkort.

Kunskaper som är meriterande är:
• Dokumenterad konsultbakgrund som IT- tekniker eller liknande.
• Dokumenterad praktisk erfarenhet av support på Win7 eller Win10 datorer i större IT-miljöer.
• Dokumenterad praktisk erfarenhet av deployment och programdistribution.
• Dokumenterad praktisk erfarenhet av IT support i datanätverk med central administration.
• ITIL och processinriktat arbetssätt.
• Erfarenhet av IT-support inom offentliga sektorn i sjukvårdsmiljö.
• God förståelse kring vmware och tunna klienter.

För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt personliga egenskaper samt teknisk kompetens, uppdraget kräver mognad och förståelse för IT som en del i helheten. Vårt arbetssätt med befintlig systemförvaltningsmodell samt tjänsteportfölj i Region Halland innebär att lyhördhet, flexibilitet och engagemang är viktiga egenskaper. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad, ordningsam och stresstålig. Din kommunikativa och pedagogiska förmåga är god. Du trivs med att jobba i team men är också självgående. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 januari. Referensnummer RGS 1/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Thomas Segerlind, Avdelningschef

Telefon: 0722-07 96 75

Özlem Arabaci, Saco

Telefon: 035-13 11 00

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98