Ledigt jobb

Avdelningschef sekretariat ÖNH-kliniken Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Öron-, näs- och hals- (ÖNH) kliniken omfattar öppenvårdmottagningar i Halmstad och Varberg samt 7 vårdplatser i Halmstad med verksamhet dygnet runt. Drygt 16000 besök sker årligen inom en varierad och bred verksamhet med ett specialiserat omhändertagande av akuta och kroniska sjukdomstillstånd hos vuxna som barn.
Sekretariatet på ÖNH-kliniken i Halmstad/Varberg består av cirka 11 tjänster med huvudfokus mot mottagningen i Halmstad och kännetecknas av en god sammanhållning samt en strävan mot en utvecklande arbetsmiljö och rätt utnyttjad kompetens.

Vi har nu möjlighet att erbjuda en spännande tjänst som avdelningschef hos oss. Uppdraget är delat vilket innebär att du dels kommer att leda sekretariatet och i resterande del av tjänsten arbeta kliniskt i gruppen som medicinsk sekreterare.

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef förväntas du skapa förutsättningar för att sekretariatets utvecklingsarbete drivs framåt. Uppdraget innebär att leda med fokus på resultat, engagera och motivera medarbetare samt vara arbetsgivarens representant. Du ansvarar för personalfrågor, kompetensutveckling, medverkar vid planering och uppföljning av budget och arbetsmiljö, samt arbete med kvalitet och utvecklingsarbeten. Du ingår i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och övriga chefer på kliniken.

Chefsuppdraget är delat och du kommer därför att kombinera tjänsten med sedvanliga arbetsuppgifter inom sekretariatet som en del av arbetsgruppen. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är har erfarenhet alternativt ett intresse för ledarskap och som gärna har din bakgrund som medicinsk sekreterare eller har annan adekvat högskoleutbildning.

Vi söker dig som är tydlig och trygg i din ledarroll. Du trivs med att motivera och engagera medarbetarna mot gemensamma mål. Du har förmågan att genom gott samarbete skapa förutsättningar för en arbetsplats där medarbetena trivs och utvecklas. Du föredrar att arbeta i team och är genuint intresserad av ledning, styrning och utveckling av hälso-och sjukvård. Du behöver kunna kommunicera med enkelhet i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer HS 322/17.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Per von Hofsten, Verksamhetschef

Telefon: 035-13 14 35 (Tillgänglig f.o.m 15/1)

Emelie Holmgren, Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-13 14 53

Fackliga representanter nås via sjukhusets växel

Telefon: 035-13 10 00