Ledigt jobb

Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla.

Då en av våra medarbetare går i pension behöver vi förstärka vårt redan kompetenta arbetslag med en medicinsk sekreterare. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete, välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll. Dina arbetsuppgifter är varierande och består främst av sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning, reception, arkivering, logg-kontroller, fakturahantering samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenheter av journalsystemet VAS, Hallandskatalogen och Business Objects är meriterande.

Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann och strukturerad ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Snarast efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 282/17 .

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Holstner, Avdelningschef

Telefon: 035-17 43 79

Mariette Jakobsson, Vision

Telefon: 035-13 47 52