Ledigt jobb

Avdelningschef sökes till Habiliteringen Falkenberg/Varberg

Sista ansökningsdag: 19 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill anta utmaningen att leda en mångprofessionell verksamhet med bred kompetens.

Du kommer att leda en enhet med två arbetsplatser, bestående av två barnteam och ett vuxenteam. Som stödfunktion i ditt arbete finns teamsamordnare. Målgruppen är barn och vuxna med funktionsnedsättning som kräver habiliterande insatser. I uppdraget som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och är en del av verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med två kolleger i regionen.

Som avdelningschef har du tillgång till såväl ekonomistöd som HR-stöd från förvaltningen. I din chefsroll har du också tillgång till Region Hallands chefsprogram och vi kan erbjuda dig mentorskap eller annan handledning och kompetensutveckling.

I uppdraget som avdelningschef leder, planerar, utvecklar och utvärderar du verksamheten. Du kommer att ha ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Vi tillämpar en långtgående decentralisering i chefslinjen, därför har du som avdelningschef goda möjligheter att arbeta med utveckling av verksamheten – med patientens bästa i fokus. Som avdelningschef ingår även att samverka med övriga enheter såväl inom Habiliteringen Halland som med andra verksamheter som ger insatser till barn och vuxna med funktionsnedsättning.

Kvalifikationer

Du har för uppdraget relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av habilitering eller rehabilitering. Vi fokuserar på ledarskapet och ser det som en fördel med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattningar samt arbete i ledningsgrupp.

Som person och ledare är du lyhörd, har en god förmåga till helhetssyn, har ett gediget intresse för habilitering samt har stor integritet. Vidare har du en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och kan tillvarata medarbetarnas kompetens och engagemang, som ett led i att nå verksamhetens mål.

Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Du har även har goda datorkunskaper, framförallt inom Office-programmen.

Intervjuer kommer att ske i Varberg den 170228 och 170301.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 februari. Referensnummer ADH 12/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Philis, Verksamhetschef

Telefon: 070-556 51 44

För information angående fackliga representanter kontakta Ida Christiansson, PA-konsult

Telefon: 073-143 21 06