Ledigt jobb

Barn- och ungdomsproducent musik till Scenkonstavdelningen

Sista ansökningsdag: 28 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kultur i Halland ingår i förvaltningen Kultur och skola. Inom Kultur i Halland bedrivs såväl kulturpolitiskt strategiskt arbete som operativ främjande-, produktions- och arrangörsverksamhet.

Scenkonstavdelningen är en av fyra avdelningar på Kultur i Halland. Avdelningen är uppdelad i regional musikinstitution med 5 producenttjänster som producerar ett varierat och kvalitativt konsert- och festivalutbud i hela Halland. Utbudet görs genom ett nära samarbete med det fria musiklivet, kringliggande regioner och lokala arrangörer. Verksamheten ansvarar för musikutbudet för barn och unga gentemot skola och offentliga arrangörer. Vi ansvarar även för dansområdet där vi driver institutionen Rum för dans, ett samarbete mellan Kungsbacka, Falkenberg och Region Halland med en verksamhet som bygger på gästspel, residensverksamhet och publikutveckling.

Scenkonstavdelningen har ett övergripande ansvar för hela kulturversamhetens arbete gentemot barn och unga inom alla konstarter. Barn och unga-teamet består i dagsläget av en utvecklare med inriktning mot scenkonst samt en utvecklare med ansvar för slöjd, film, konst, kulturarv och litteratur.

Arbetsbeskrivning

Scenkonstavdelningen söker nu en ny medarbetare som producent för barn och unga - Musik. Du kommer i denna tjänst ha ansvar för att utveckla musikverksamhetens arbete kring produktioner för barn och unga. Tjänsten är ett vikariat.

I producentrollen kommer du bland annat att ansvara för:
• Ta fram musikproduktioner för Kultur i skolan utbudet.
• Förmedling och nätverksbygge.
• Kommunikation och säljarbete kring programutbudet.
• Utveckla produktionsarbete för målgruppen.

Arbetet är både strategiskt och operativt där projektutveckling, budgetarbete och administration ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsplatsens bas är kulturverksamheten på Region Halland. Du har arbetsplats i Halmstad men kommer att resa i hela regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning och/eller erfarenheter inom området som bedöms likvärdiga. Vi kommer att lägga stor vikt vid erfarenheter/intresse från arbete med kulturverksamhet ur ett barn och ungdomsperspektiv. Vidare bör du också ha:
• God kännedom om musik för barn och unga.
• God kännedom om skolan som kulturarena.
• Erfarenheter av planläggning, styrning, budgetering, koordinering samt genomförande och utvärdering av projekt och
arrangemang.
• God kännedom om digitala verktyg och sociala medier samt insyn i hur man arbetar med marknadsföring, sociala medier
och delaktighet.
• Förståelse för att arbeta i en offentlig förvaltningsmiljö.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• B-körkort.

Som person är du flexibel och är van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och har vana av att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Vidare ska du ha god datorvana och ha lätt för att uttrycka dig i text och tal samt lätt för att knyta kontakter. Du är även drivande och har ett starkt engagemang och stor initiativförmåga.

Vi strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 50%.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2020-06-30.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 juni. Referensnummer KS 12/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Vicky Sverkerson, Avdelningschef

Telefon: 0705-37 56 65

Linda Tillander, DIK

Telefon: 0761-34 44 25