Ledigt jobb

Sjuksköterska till yttre reception, Operation Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team i yttre reception på operation. Yttre team är en mottagning för patienter som ska opereras och består idag av tre sjuksköterskor och en undersköterska. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
• Inskrivning av patient
• Hjälpa patient med ombyte till operationskläder
• Administrera premedicinering, dropp och ev. provtagning
• Bistå anestesiläkare vid anläggande av epidural/spinal bedövning, blockader
Som sjuksköterska kommer du också att ha en del patientkontakt per telefon i form av rådgivning etc.

Arbetstid: dagtid mån - fre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom operationsmottagning är meriterande.

Du är ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov i tydligt fokus för ditt arbete. Då vi arbetar tillsammans med andra professioner är det mycket viktigt med god samarbetsförmåga. Du är en person med positiv attityd, som är flexibel och som har förmåga att prioritera. En egenskap vi värderar högt är gott bemötande och att du kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. Du kommer aktivt och regelbundet med förslag på förbättringar samt bidrar till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Vi arbetar i systemen TeleQ, VAS/NCS och Provisio, en fördel är om du har erfarenhet av dessa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer HS 50/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Martin Yngvesson, Avdelningschef Operation

Telefon: 035-13 12 32

Peter Dygården, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 12 31