Ledigt jobb

Vi söker ST-läkare allmänmedicin till Vårdcentralen Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 24 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Hyltebruk är en unik enhet med 8000 listade patienter. Vårdcentralen är välbemannad på alla professioner men behöver nu förstärkning av en läkare. Förutom alla sedvanliga specialiteter för en vårdcentral har vi även röntgenmottagning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre. Vi strävar efter att ha hög kompetens, god tillgänglighet och att medarbetarna känner arbetsglädje

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Förutom god medicinsk kompetens söker vi dig som är noggrann, engagerad och har ett gott bemötande. Du förväntas även ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till både patienter och arbetskamrater. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik och kunna tillföra kompetens och arbetsglädje, som vi även hoppas få ge dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 juni. Referensnummer NSVH 125/18.

Övrigt

Berätta gärna i ditt CV varför du vill komma till oss i Hyltebruk och vad du tycker att du kan tillföra.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61

Henrik Nord, Hallands Läkarförening och ST studierektor

Telefon: 0345-183 02