Ledigt jobb

Gymnasielärare i biologi, naturkunskap, matematik till Munkagårdsgymnasiet

Sista ansökningsdag: 10 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Munkagårdsgymnasiet är en gymnasieskola som erbjuder Naturbruksprogrammet med fyra inriktningar: djur, lantbruk, skog och trädgård. Vi har även yrkesintroduktion och programinriktat individuellt val inom Naturbruksprogrammet. Spår 1 och 2 är Naturbruksprogrammet för elever som har en diagnos inom NPF. Till skolan hör även ett internat där ca 180 av våra 280 elever bor. Totalt är vi ca 100 personal, så skolan är en liten mindre familjär arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en gymnasielärare i biologi, naturkunskap och matematik. Tjänsten är en kombination i biologi, naturkunskap och matematik. Förutom undervisning av skolans samtliga elever ingår även mentorskap och klasslärare i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarexamen och lärarlegitimation för undervisning på gymnasienivå i biologi, naturkunskap och matematik eller annan likvärdig utbildning.

Som person tycker du verkligen om att arbeta med ungdomar, ser möjligheter istället för hinder, våga tänka nytt, är professionell i din yrkesutövning, vill och har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2018-08-06
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 juni. Referensnummer KS 10/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Stefan Larsson, Driftchef/Tf. Rektor

Telefon: 0706-46 52 19

Camilla Haspe, Lärarförbundet

Telefon: 0340-48 09 57

Maria Nilsson Idoffsson, Lärarnas Riksförbund

Telefon: 0727-33 73 15