Ledigt jobb

BI - Controller till Ekonomiavdelningen, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Ekonomiavdelningen är en del av sjukhusets administrativa organisation och har som huvuduppgift att sköta sjukhusets budget-, uppföljnings- och bokslutsarbete men också allt arbete med businessintelligens inom Hallands sjukhus. Avdelningen består av controllers med högskoleutbildning. Avdelningen är stöd både för sjukhusledningen och verksamheten i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Avdelningen är mycket utvecklingsfokuserad med flera projekt och system för att förbättra planering och uppföljning.

Arbetsbeskrivning

• Stödja Hallands sjukhus styrning och ledning genom att ta fram och bearbeta data
• Utveckla och bearbeta datakällor för analyser
• Arbeta med systemstödet för Hallands sjukhus styrkort
• Utveckla rapporter till sjukhusledning och verksamhet

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom ekonomi och/eller informationsteknik eller annan för tjänsten relevant utbildning som kan bedömas likvärdig. För att vara framgångsrik i rollen är du kvalitetsorienterad, analytisk och strukturerad. Du kan prioritera och har förmåga att hitta kärnan i frågeställningar och vill se resultat. Kommunikativ med god förmåga i tal och skrift. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer HS 219/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jonny Eriksson, Biträdande ekonomichef

Telefon: 072-74 24 213

Jouko Vanhala , Ekonomichef

Telefon: 035-13 10 22

Åsa-Maria Petersson, Controller, CR

Telefon: 035-13 11 21