Ledigt jobb

Ortodontiassistent/Tandsköterska sökes till Tandregleringen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som ortodontiassistent/ortodontitandsköterska såsom assistans och eget patientarbete. Även vissa administrativa uppgifter kan förekomma.

Vid Tandregleringskliniken arbetar idag fyra ortodontister och sju ortodontiassistenter. Kliniken kännetecknas av ett långt drivet delegerat arbetssätt. Journalsystem, remisshantering och röntgen är digitaliserat och snart även studiemodellerna. Tandregleringskliniken är lokaliserad nära Kungsbacka Sjukhus centralt i Kungsbacka med närhet till tåg och bussar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ortodontiassistentutbildning eller tandsköterskeutbildning. Ortodontiassistentutbildning kan eventuellt senare erbjudas om denna kvalifikation ej finns. Dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och engagemang är något vi värderar högt. Du är noggrann, flexibel och lägger stor vikt vid patientfokus men har även god initiativförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 223/17.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess utgår vi från ett löpande urval, vilket betyder att kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att söka så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Gunilla Andersson, Vision

Telefon: 0300-56 53 30

Laila Crafoord, Klinikchef/Tandhygienist

Telefon: 0300- 56 53 30