Ledigt jobb

Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till Kungsbacka!

Sista ansökningsdag: 29 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Kom till oss på Kungsbacka Sjukhus!

Arbetsbeskrivning

Välkommen till oss, här får du trevliga arbetskamrater och det lilla sjukhusets alla fördelar. Bor du i Göteborg eller Varberg är det inga problem, du tar lätt tåget och kan promenera hit från stationen. Kommer du med bil finns det gott om parkeringar.

På mottagningen i Kungsbacka erbjuder vi patienterna medicinsk specialistvård. Vi arbetar i team tillsammans med patienten och erbjuder vård inom bl.a. allergi/lungmedicin, diabetes/endokrinologi, kardiologi, neurologi, hematologi samt dagsjukvård. Vi söker nu en kollega till vårt allergi/lungteam, där du blir en av tre sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren legitimerad sjuksköterska, helst med vana från mottagnings-och avdelningsarbete. Vi ser gärna att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 90-100 %.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 juni. Referensnummer HS 164/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi och lungmedicin, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vårt mål är att erbjuda en personcentrerad vård där patientens vårdbehov är utgångspunkten för vårt arbete. Vi arbetar i multiprofessionella team tillsammans med våra patienter.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Dannberg, Avdelningschef

Telefon: 0300-56 50 00

Carina Larsson, Vårdförbundet

Telefon: 0300- 56 55 82