Ledigt jobb

Sjuksköterska till Kirurgi- och Onkologimottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 24 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Region Halland står för många utmaningar inom cancersjukvården och söker en sjuksköterska till Kirurgi- och Onkologimottagningen.

Arbetsbeskrivning

Mer information om arbetsplatsen...

Arbetet innebär växlande tjänstgöring som sjuksköterska på Kirurgi- och Onkologimottagningen. Mottagningsarbetet på Kirurgmottagningen innebär remisshantering/bokning, att assistera vid läkarmottagning och endoskopiska undersökningar, egna mottagningar och telefonrådgivning inklusive utveckling av 1177.

Som sjuksköterska på Onkologimottagningen ansvarar du, planerar och genomför onkologiska behandlingar, åtgärdar samt ge råd och stöd avseende biverkning. En stor del av arbetsuppgifterna är också av psykosocial karaktär. Arbetet innefattas också av samarbete och samordning mot olika enheter inom och utom regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeutbildning. Meriterande är vidareutbildning inom kirurgi- eller onkologi. Yrkeserfarenhet är meriterande och gärna inom kirurgi- eller onkologisk vård.

Som person är du kreativ, positiv och handlingskraftig. God samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet bedöms vara viktiga kvalifikationer för arbetet. Vi uppskattar också att du har ett positivt arbetssätt med en utpräglad team- och servicekänsla.
Kirurgi- och Onkologimottagningen har ofta kontakt med patienten under en längre tidsperiod och då är det av stor vikt att mötet med patienten och dess närstående är på ett nära och professionellt sätt. Du skall vara en ansvarstagande person som sätter patienten i centrum. Du är ambitiös och trivs med att jobba självständigt, tar initiativ och ansvar för att driva enheten och mottagningen framåt. I valet av rätt medarbetare väger personlighet och lämplighet högt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 juni. Referensnummer HS 145/18.

Övrigt

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Mer information om arbetsplatsen...

Kontaktperson

Eva Überbacher, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 19 26

Juliska Tot Wikström, Vårdförbundet

Telefon: växel 035-13 10 00