Ledigt jobb

Undersköterska natt sökes till Medicinkliniken, avd. 53, Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på – omvårdnad av patienterna! Som ett led i arbetet med framtidens vårdavdelning har vi infört ett nytt arbetssätt, vilket innebär att vi har vårdnära servicepersonal som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Det nya arbetssättet frigör tid som undersköterskor och sjuksköterskor istället kan använda till omvårdnad av patienterna.

Avdelning 53 är inriktad mot lungmedicin. Vi delar lokaler med Öron-, näsa-, hals som har sin slutenvårdsavdelning på samma plan. På avdelning 53 samarbetar två sjuksköterskor och två undersköterskor på natten kring de 17-19 vårdplatserna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för lungmedicin. Du bör ha läst kursen akutsjukvård 200 poäng och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lungmedicin. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du kommunicerar med lätthet och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi ser också att du är engagerad i förbättringsarbete och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 maj. Referensnummer HS 108/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johan Fogde, Avdelningschef

Telefon: 035-13 16 67

Margareta Ozolins, Kommunal

Telefon: 035-13 11 53