Ledigt jobb

Avdelningschef till Teknisk service Halland

Sista ansökningsdag: 6 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar stöd – och servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom områdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell stöd- och serviceverksamhet med hög kvalitet.

Avdelningarna Teknisk service norr respektive söder, ingår i området Teknik & Fastighet, som består av Regionfastigheter och Teknisk service. Regionfastigheter stödjer regionens verksamheter med ändamålsenliga lokaler genom att ansvara för bygg-, förvaltning- och hyresfrågor. Teknisk service uppdrag är att sköta driften och underhåll av Region Hallands fastigheter och utföra service till våra hyresgäster. Vårt gemensamma mål är att skapa en god miljö, ge service med hög kompetens samt effektivt förvalta och utveckla regionens fastigheter. Vi är en värdeskapande partner inom stöd och service – en del i Region Halland

Vi har verksamheter ifrån Kungsbacka i norr till Laholm i söder med två akutsjukhus, Varberg och Halmstad. Totalt har Teknisk service båda avdelningar ett 60-tal medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Du är med och skapar förutsättningar för morgondagens vård. Ett modernt sjukhus är en komplex processindustri. Vi verkar mitt i ett ständigt pågående flöde av människor som söker vård eller söker sig till någon annan del av regionens utbud. Det ställer mycket höga krav på din kommunikationsförmåga och förståelse för verksamheternas behov, men också ditt mod att leda.

Uppdraget innebär att styra och leda verksamheten med fokus på resultat. Genom ditt ledarskap arbetar du för att engagera och motivera dina medarbetare för att vidareutveckla verksamheten med fokus på att Region Halland ska nå sina mål.

Teknisk service söker en avdelningschef med chefserfarenhet från fastighetsdrift. Du har budgetansvar för din avdelning samt personalansvar för cirka 40 medarbetare. Du driver och leder utvecklingen av avdelning, hur vi ska arbeta och vad vi ska prioritera för att möta framtiden. Du kan på ett enkelt och tydligt sätt förmedla vilka förutsättningar, förväntningar och mål som ställs på verksamheten och medarbetarna. Du är underställd områdeschefen för Teknik och Fastighet och ingår i områdets ledningsgrupp.

Beroende på vem som får tjänsten kan placering bli antingen i Varberg eller Halmstad. I jobbet ingår resor och uppdrag över hela Halland.

Kvalifikationer

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna ingenjörskompetens. Du behöver ha tidigare chefserfarenhet med personalledning och vara van att arbeta med stor självständighet och rapporteringsansvar. Arbete från liknande organisation, eller fastighetsförvaltning, är en merit. Ledaregenskaper, organisationsförmåga och ett brett tekniskt intresse, inte minst när det gäller digitala arbetssätt och lösningar är nödvändigt. Körkort är ett krav likväl att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Du arbetar självständigt men med en helhetssyn utifrån Region Halland. För att lyckas behöver du ha tålamod och hög integritet. Du behöver vara kundorienterad och serviceinriktad i ditt sätt att tänka. För oss är rätt leverans och nöjda partners målet. Att kunna kommunicera, både skriftligt och muntligt och ibland i stora grupper, är en nyckel till framgång. Du behöver ha förmågan att se det dagliga rutinarbetet i en större helhet. Som representant för Teknisk service har du dessutom egenskapen att vara trovärdig och affärsmässig i alla dina kontakter. Du har förmågan att leverera goda resultat i en verksamhet i förändring där stora krav ställs på samarbete internt och externt. Du visar ett ledarskap som engagerar och får dina medarbetare att växa och ta ansvar.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enlig överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 maj. Referensnummer RGS 36/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jan-Åke Filipsson , Tf Områdeschef Teknik och fastighet

Telefon: 035-13 49 33

Ulf Karlsson, Kommunal

Telefon: 035-17 45 50