Ledigt jobb

Klinikassistent till Staben på Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka (HSK) är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn.
Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Sjukhuset bedriver forskning och utveckling inom flera områden och har flera pågående kliniska prövningar och studier.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet. Därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.
Vi kan utlova ett arbete på en spännande och lärorik arbetsplats med goda möjligheter till egen utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som klinikassistent är du ett administrativt stöd till verksamhetschefer på opererande specialiteter HSK samt medicinska specialiteter HSK. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att boka kurser/konferenser/resor, hantera fakturor, sammankalla och protokollföra vid möten (exv. samverkansmöten, klinikledningsmöten, lokala investeringsråd), hantera/justera Självservice för läkare och avdelningschefer samt administrativt hantera patientavvikelser. Stor IT-vana krävs då flera olika dator-program/system används kontinuerligt.

Klinikassistent på 70% med möjlighet att arbeta som medicinsk sekreterare därutöver upp till 100% tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.
Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Goda kunskaper i Officepaketet samt mycket god IT-vana förutsätts. Kunskap i VAS, Självservice samt dokumenthanteringsutbildning är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är strukturerad, noggrann och självständig i ditt arbete och tar egna initiativ till förbättring. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt olika nya data-program/system. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 70-100%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer HS 79/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Vertsamhetschef

Telefon: 0300-565 192

Ditti Arvidsson, Vision

Telefon: 0300-56 51 11