Ledigt jobb

Biomedicinsk analytiker sökes till Klinisk kemi, Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med ett brinnande intresse för arbetsuppgifter inom IT-området. Vi bedriver en högteknologisk verksamhet som är helt beroende av fungerande laboratorieinformationssystem och middleware. Vi ser att du arbetar 50% som BMA i rutinverksamheten och 50% som objektsspecialist. Arbetstiden med IT relaterade arbetsuppgifter och ansvar kan komma att utökas efter hand. Vi arbetar inom Region Hallands modell för systemförvaltning. Inom Klinisk kemi finns två objektsspecialister på heltid, en med placering i Varberg och en i Halmstad. Som objektsspecialist arbetar du med systematiskt förbättringsarbete inom IT-området, fungerar som användarstöd, har dialog med leverantörer av applikation, testar och kvalitetssäkrar leveranser, är delaktig i framtagande av styrande dokumentation m.m.

I Halmstad bedrivs en högteknologisk verksamhet, i ständig förändring, och inom Klinisk kemi i Halmstad finns ett stort analysutbud med sektioner för provinlämning, allmän/immunkemi, hematologi, benmärg/flöde, koagulation, protein/allergi, specialkemi, molekylärbiologi och provtagning. Vi kommer i sommar att ha avslutat ett stort projekt för ombyggnad och utbyte av hela automationen och skapande av en förbättrad arbetsmiljö i Provinlämningen.
I Falkenberg finns en mindre enhet med sektioner för provinlämning, provtagning, hematologi och koagulation. Här finns ett nära samarbete med Närsjukvården. Även här finns moderna instrument och fina lokaler.

Den största personalkategorin är biomedicinska analytiker men du kommer även att ha undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukhuskemister och läkare som arbetskamrater. Vi har en mycket bra sammanhållning i personalgruppen och ser fram mot att få dig som kollega. Vi har ofta återkommande sommarvikarier och detta ser vi som ett gott betyg. Inom Medicinsk diagnostik finns ett bra samarbete inom och över specialitetsgränserna, allt för att våra patienter ska få bästa möjliga diagnostik och för att skapa effektiva processer. Klinisk kemi Halland har verksamheter i Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Vi är ca 150 personer som arbetar inom kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Vi ser att du har IT-vana. Har du erfarenhet av att arbeta med IT inom laboratoriemedicin är detta meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer ADH 8/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Astell, Avdelningschef

Telefon: 035-13 18 06

Katarina Sundin , Naturvetarna

Telefon: 035-13 18 00

Annelie Andersson Rodriguez, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 25