Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Särö

Sista ansökningsdag: 6 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Särö är den nordligaste vårdcentralen i egen regi. Vi ligger belägna mitt i Särö centrum och har ca 7 000 personer listade hos oss. Vi har distriktssköterskemottagning, läkarmottagning, laboratorium, astma/KOL och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. Verksamheten är HBT-diplomerad. I vårt uppdrag ingår också ansvar för ett särskilt boende för äldre. Vägg i vägg med vårdcentralen har vi ett apotek.

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Särö – en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare ingår de vanliga arbetsuppgifterna såsom journalskrivning och arbete i vår reception. Därför är det viktigt för oss att du är en person med god serviceanda, som är mån om att ge våra besökare/patienter ett gott bemötande och hjälpa var och en utifrån dennes behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Kunskap i journalsystemet VAS och IT-kompetens är meriterande.

Som person vill vi att du är serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Deltid kan också diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 juni. Referensnummer NSVH 111/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristian Brandt, Tf. Verksamhetschef

Telefon: 031-92 95 10

Birgitta Nilsson, Vision

Telefon: 031-92 95 04