Ledigt jobb

Legitimerad tandhygienist sökes till Folktandvården Kolla, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med barn- och vuxentandvård samt vara delaktig i klinikens dagliga rutiner.

Folktandvården Kolla öppnade hösten 2014 och är samlokaliserad med Vårdcentralen i ljusa moderna lokaler, med tre behandlingsrum, gemensam reception och väntrum.

På kliniken arbetar idag en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Verksamheten drivs i nära samverkan med Folktandvården Fjärås under ledning av gemensam klinikchef och kliniksamordnare. Kliniken ligger i den nya stadsdelen Kolla Parkstad i Kungsbacka med stor inflyttning även under 2018.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med stort engagemang och intresse för hälsofrämjande och förebyggande tandvård för barn och vuxna. Några års erfarenhet av yrket är meriterande.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas trivas på en mindre enhet samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under dagen samt arbeta målmedvetet för att få nya patienter till kliniken.

Du förväntas även ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och behärska engelska. Vi har datoriserat journalsystem VAS-T och digital röntgen vilket innebär att allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Körkort är önskvärt men inget krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde i juni eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer NSVH 44/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Catharina Habinc, Verksamhetschef

Telefon: 0300-54 35 00

Birgitta Kollar, SRAT

Telefon: 035-13 40 00