Ledigt jobb

Socionom sökes till BUP-mottagningen Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungsbacka har 29 anställda i dagsläget. Inom Barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, specialpedagoger samt avdelningschef. Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i
förhållande till vår patientgrupp som består av barn och ungdomar upp till 18 år med medelsvår till svår psykiatrisk problematik. Vi har mycket kontakt med familj, skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Arbetet är omväxlande och stimulerande, oftast med högt tempo. Vi sitter i fräscha lokaler på Sättarevägen i Kungsbacka - ett område som ligger cirka 5 minuter från Kungsbacka centrum och lokaltrafik. Utbudet av restauranger, affärer och träningsmöjligheter är stort.

Vi söker nu en socionom som skall bli del av vårt växande team på en utvecklande mottagning. Vårt team drivs av ett gott kamratskap, professionalitet och serviceanda. Vi bygger nu upp vår arbetsgrupp med nya medarbetare och du ges här möjlighet att få vara med och påverka hur BUP Kungsbackas framtid kommer att se ut. Du kommer att ges chans att utveckla din profession i samverkan med andra professioners kunskap och erfarenhet, samt fortbildning, utvecklingsdagar mm.

Arbetsbeskrivning

Som socionom hos oss är du en mycket viktig medarbetare och arbetar kritiskt och effektivt för att vi skall lyckas med vår vision - nämligen att skapa en bra och tillgänglig specialistvård för våra patienter. Vi arbetar med ett aktivt patientdeltagande där varje patient medverkar i sin egen vård, från diagnos till behandling och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak att vara psykosocialt utrednings- och behandlingsarbete samt ADHD-utredning på basnivå. Du fungerar som konsultativt stöd till våra vårdgrannar i Barn- och ungdomspsykiatriska frågeställningar. Du har även, tillsammans med dina kollegor, schemalagd akutansvar på dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen, gärna med psykoterapeutisk vidareutbildning. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin, familjearbete eller liknande arbete inom andra myndigheter/vårdgrannar är meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning. Du har även goda datorkunskaper.
Vi ser att du är en glad och positiv socionom med lite skinn på näsan som gillar att arbeta i team. Du arbetar i nära samverkan med övriga professioner och anpassar ditt förhållningssätt utifrån patientens behov.

Vi vänder oss till dig som vill vara med och utveckla vår mottagning. Du måste besitta mod och uthållighet och ha god förmåga att kritiskt granska ditt arbete, i dialog med kollegor och ledning. Du har ett uttalat patientfokus som gestaltas i samarbete med patienten och kollegor runt diagnostik och behandlingsmetoder. Du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och klinisk erfarenhet och har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete. Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer PSH 51/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Rossella Bertanzetti , Avdelningschef BUP Kungsbacka

Telefon: 0733-875454